Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤAΣΤΡΕΦEΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων από διμοιρίες των ΜΑΤ όπου συνόδευαν εργολαβικά μηχανήματα (χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας καλύπτοντας μεθοδευμένα την παρανομία τους ) προσπάθησαν να περάσουν στον αρχαιολογικό χώρο του οβριόκαστρου στην Κερατέα. Σκοπός τους ήταν η εν κρυπτό εκκίνηση των εργασιών δημιουργίας ΧΥΤΑ που θα έχει σαν αποτέλεσμα την μετατροπή του χώρου σε έναν τεράστιο σκουπιδότοπο με τεραστία οικολογικά προβλήματα για την περιοχή.

Και εκεί οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, χρησιμοποιώντας χημικά και απροκάλυπτη βία επιχείρησαν να καταπνίξουν τις αντιδράσεις των κάτοικων. Βρισκόμαστε σε μια καινούργια κατοχή! Το κράτος το έχουν παραδώσει στα συμφέροντα και στο ΔΝΤ. Οι κυβερνήσεις "μπλε και πράσινες" υποταγμένες στα συμφέροντα και την Τρόικα πνίγουν στο αίμα τους αγανακτισμένους πολίτες που αντιστέκονται!

Προφασίζονται ότι προβαίνουν στη δημιουργία του ΧΥΤΑ για να γλιτώσει η χώρα τα πρόστιμα της ΕΕ! Η αλήθεια είναι ότι για μια ακόμα φορά προσπαθούν να φορτώσουν στο λαό ένα θνησιγενές έργο, καθώς πρόκειται για την δημιουργία ΧΥΤΑ και όχι για ΧΥΤΥ όπως υποκριτικά προφασίζονται. Στόχος αυτού του έργου είναι για μια ακόμα φορά η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων σε βάρος των ανθρώπινων ζωών. Βλέπουμε για μια ακόμα φορά πως το κεφάλαιο και οι υπηρέτες τους αδιαφορούν για τον φυσικό πλούτο και τις ανθρώπινες ζωές όταν πρόκειται για το κέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου