Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΦΙΓΓΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ

Κάθε μέρα και χειρότερα μας λένε τα κανάλια από τότε που έσκασε η φούσκα της οικονομικής κρίσης, θέλοντας να εμπεδώσουμε την ήττα και την καταστολή της κυβέρνησης, της Χρυσής Αυγής και της ΕΕ. Ξέρουν ότι ο λαός παρά τις αδυναμίες του εργατικού κινήματος που τόσα χρόνια οι συνδικαλιστές τους καλλιεργούσαν μπορεί να βάλει μπλοκο στα μέτρα και την βαρβαρότητά τους, να ρίξει την κυβέρνηση του κοινωνικού πολέμου. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Στην 48αωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη ο εργαζόμενος λαός θα βροντοφωνάξει: Κάτω τα μέτρα τους, να πέσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και πρέπει να πει έξω τώρα από ΕΕ, διαγραφή του χιλιοπληρωμένου χρέους για να δώσουμε οριστική απάντηση στην αφαίμαξη του λαού! 

Στον στόχο τους πέρα από την κινεζοποίηση της Ελλάδας είναι και η υποταγή της δημόσιας παιδείας, η διάλυση των πανεπιστημίων. Για αυτό και στο νέο μνημόνιο υπάρχουν άρθρα που αφορούν αυστηρά την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σε αυτά τα πλαίσια είναι και τα συμβούλια διοίκησης στις σχολές. Θέλουν ένα πανεπιστήμιο όπου θα αποφασίζουν και θα διατάζουν οι manager και οι μεγαλοκαθηγητάδες της αγοράς όπως αποφασίζουν και διατάζουν αυτοί για τα μνημόνια, με χημικά και συλλήψεις. Καλούμε κάθε νέο, φοιτητή να αγωνιστεί με κάθε μέσο ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την παιδεία και το εργασιακό μας μέλλον! Να παλέψει για την ανατροπή των νομοθετικών τερατουργημάτων που έχουν φτιάξει. 

Είναι ξεκάθαρο ότι το υπουργείο παιδείας και η τρόικα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο! Για αυτό και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το φοιτητικό κίνημα που έβαλε εδώ και έναν χρόνο μπλόκο στο πανεπιστήμιο της αγοράς με ηλεκτρονική ψηφοφορία και άλλα «κόλπα». Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Οργανώνουμε τις καταλήψεις και τις κινητοποιήσεις εντός σχολής (για αυτό και σαν ΑΝΑΧ επιδιώκουμε το μπλοκάρισμα του κεντρικού server της σχολής) όχι με στόχο την ακίνδυνη διαμαρτυρία αλλά την νίκη! Ξέρουμε πως ο νόμος πλαίσιο πρέπει να φύγει μαζί με την κυβέρνηση από τον λαό που έχει άλλους χίλιους λόγους εξίσου σημαντικούς για να την διώξει! Αυτή την αλήθεια κρύβει η ΠΑΣΠ που προσπαθεί να απαξιώσει την σημερινή γενική συνέλευση και την απεργία επιβεβαιώνοντας πως είναι κυβερνητική παράταξη!

Ήρθε η ώρα το φοιτητικό κίνημα να συμβάλλει με την πάλη του στο ξέσπασμα παλλαικού ξεσηκωμού για να ανατραπούν τώρα η κυβέρνηση, τα μέτρα, τα μνημόνια και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι. Για μας είναι μονόδρομος η ανατροπή αυτής της πολιτικής. όλες οι αντιστάσεις πρέπει να ενωθούν σε έναν ορμητικό χείμαρρο που θα τους σαρώσει. Καλούμε όλη τη νεολαία, όλο το λαό να σηκώσουμε τώρα κεφάλι, να μετατρέψουμε την Αθήνα και όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας σε εστίες ξεσηκωμού, τις σχολές μας και τους χώρους ασύλου στο κέντρο της Αθήνας σε κέντρα αγώνα που θα χτυπάει η καρδιά του λαικού κινήματος.

                       
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10.30 ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ!







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου